Service

Markedsledende aktør med alt innen bilvaskutstyr

Service i fokus

Holta & Håland Industrier AS er en landsdekkende salg-og serviceorganisasjon. I tillegg til våre datterselskaper har vi flere serviceforbindelser. Vårt kundesenter betjener alle henvendelser og koordinerer leveranser og serviceoppdrag fra hele landet.

Bredt servicetilbud innen en rekke områder

På bilvaskeanlegg utfører vi reparasjoner, feilsøking og forebyggende vedlikehold etter avtale med kundene, gjerne i henhold til inngåtte serviceavtaler. Vi utfører montasjearbeid av alle produkter levert av oss.

Service

Innen området vasketeknikk har vi i Norge flere avdelinger og samarbeidspartnere. Vårt mål er at vi skal yte best mulig service til våre kunder. De fleste av våre avdelinger har nødvendige slitedeler på lager. Vårt personell på salg og service er lokalisert slik at vi forsøker best mulig nærhet til våre kunder. Våre avdelinger har lager med nødvendige kjemikalier til bilvaskemaskiner og selvvaskeanlegg.

  • Holta & Håland Bilvaskutstyr AS, Region Vest, som dekker Rogaland og Vestland opp til Sognefjorden.
  • Holta & Håland Bilvaskutstyr AS, Region Øst, som dekker hele Viken og Innlandet
  • Holta & Håland Bilvaskutstyr AS, Region Sør, som dekker Agder, Vestfold og Telemark
  • Holta & Håland Bilvaskutstyr AS, Region Midt/Nord, som dekker Vestland fra Sognefjorden, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark.

Vakttelefon
Tlf. 815 30 224

Selskapene har bemannet vakttelefon med følgende åpningstider:
Mandag –fredag kl. 08.00 –20.00
Lørdag –søndag og bevegelige helligdager kl. 08.00 –16.00